Rólunk


Kik vagyunk?

  Cégünk, Jozef Kováč H+H Trans 1992-ben alakult, nemzetközi fuvarozással foglalkozik és szorosan együttműködik a másik cégeinkkel, JOVI & H+H s.r.o és a JoviTrade s.r.o.-val, amely nemzetközi fuvarozással és szállítmányozással foglalkozik. Székhelye Ímely, nem messze Komárom városától.

  Jelenleg 17 kamionnal VOLVO FH 500 nyerges vontató ponyvás tekercses Schmitz, póttal dolgozunk 24 tonna teherbírással. Pótkocsi méretei 13,60 m hosszú, belső magasság 2,78 m. Az autóparkunk fiatal, az összes kamion a legmodernebb EURO 6 motor típussal rendelkezik.

  Célunk, a 3 évet elért autók lecserélése és újakkal való bővítés. Fuvarmegbízásaink főleg Szlovákia - Magyarország – Benelux es Németország, körfuvarokra irányulnak, de vállalunk fuvart Franciaországba és a többi EU-s államba is. Minden kamion két sofőrrel rendelkezik, így a szállítás felgyorsul. Gépkocsivezetőink tapasztaltak, megbízhatóak, pontosak, több mint 5-10 éve vannak nálunk alkalmazásban és mi neveljük ki az utánpótlást is.
CMR biztosítást az Allianzba-ban kötöttük meg 265 552 EUR értékben minden autóra. Cégünk és a megrendelő cég érdekében rendelkezünk több biztosítással is.
Célunk a biztonságos, megbízható és a hosszútávú kapcsolat mind a két fél megelégedésével.
Együtműködés céljából vagy bármiféle információval kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre akár emailben akár telefonon.

Cégeink előnyei:

- Tapasztalt és megbízható sofőrök
- Gyors fuvarozás – 2 sofőr minden kamionon
- Állandó ellenőrzés a fuvarozás alatt – minden kamionon van mobil telefon, műholdas navigációs rendszer, VOLVO DYNAFLEET - online jármű követés
- Biztonsági követelmények betartása – minden kamionon hiánytalan biztonsági felszereléssel van ellátva (védősisak, védőcipő, védőmellény, szemüveg)
- Többéves tapasztalat a nemzetközi fuvarozási piacon
- Minőségi szolgáltatások

Galéria


×

Elérhetőségek


Kapcsolat

Cím

Vodná č. 806/21,
946 52 Imeľ, Slovakia

Kirendeltség

Komárňanská č.2B,
947 01 Hurbanovo, Slovakia

jovisped@mail.telekom.sk

+421-35-760 47 70-2

+421-903-445 992, +421-902-895 992

Hagyjon üzenetet